TÄRKEÄTÄ TIETOA YRITTÄJÄT AREENALLA -MESSUJEN NÄYTTEILLEASETTAJALLE


Messujen säännöt voit lukea täältä.

MESSUOSASTOJEN RAKENTAMINEN, HUOLTAMINEN JA PURKAMINEN

Olethan muistanut tilata osastollesi tarvittavat somistukset ja sähkön?
Messuosastojen rakentamiseen ja kalusteisiin liittyvissä asioissa voitte olla puhelimitse yhteydessä numeroon 040 824 1760, Maiseri Oy/Olli Suvisalmi, p. 040 824 1760, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Messurakentajan sivuilta löytyy tilattavissa oleva kalustevalikoima.

Messuosastot, toripaikat ja ulkoalueen paikat somistetaan perjantaina 24.4. klo 8–22.
Mikäli et pysty rakentamaan osastoa perjantaina pakottavan esteen vuoksi tai osastosi rakentaminen vaatii aikaa enemmän kuin yhden päivän, on mahdollista erikseen sopia rakennusajasta myös torstaina 23.4. Ota yhteyttä messupäällikköön, mikäli tarvitset rakennusaikaa myös torstaina.
Messuhallin ovet aukeavat messupäivinä näytteilleasettajille klo 8. Messuosastoja voi huoltaa messuviikonloppuna molempien messupäivien aamuina klo 8-10. Messuhalliin pääsee vain näytteilleasettajakortilla; pidä kortti näkyvillä liikkuessasi messualueella.

Messuosastojen rakentajia on samanaikaisesti liikkeellä runsaasti ja siksi on tärkeää, että huomioimme toisemme messuja rakentaessamme. Rakenteita osastoille voi kuljettaa MOLEMMISTA PÄÄTYOVISTA.  Varmista jo etukäteen, minkä oven kautta sinun on järkevin kulkea omalle osastollesi.  Areenalla on lainattavissa muutamia pumppukärryjä, mutta tavaroiden siirtoa nopeuttaaksenne suosittelemme käyttämään omia kärryjänne mikäli se on mahdollista.

Rakennusaika:
perjantaina 24.4. klo 8–22 

Purkuajat:
sunnuntaina 26.4. klo 17–23
maanantaina 27.4. klo 8–16

Messuosastojen purkamiseen on varattu aikaa sunnuntaina klo 17–23 ja maanantaina klo 8–16.
OSASTOJEN PURKAMINEN ENNEN MESSUJEN PÄÄTTYMISTÄ ON KIELLETTY. PURKAMISEN VOI ALOITTAA AIKAISINTAAN SUNNUNTAINA 26.4. KLO 17!


MESSUTOIMISTO

Messutoimisto palvelee näytteilleasettajia messujen aikana perjantaina 24.4. klo 8 – 18 ja messupäivinä klo 9.30 – 17.00. Toimistosta voit ostaa lisää esittelijäkortteja, messurahaa ravintolaan sekä lippuja näytteilleasettajatilaisuuteen ym.

SIIVOUSPALVELUT

Messujen siivouksesta vastaa RTK–Palvelu Oy. Näytteilleasettajien on mahdollista tilata osastosiivous edulliseen hintaan omalle osastolleen. Siivouksen voi tilata ennakkoon varauslomakkeella tai vielä rakentamispäivänä messutoimistosta.


INTERNETYHTEYDET

Alavus Areenalla on langaton internetyhteys, joka on näytteilleasettajien käytettävissä.


KORTIT JA LIPUT

Osastohintaan kuuluvat sekä lisätilatut näytteilleasettajakortit ja liput näytteilleasettajatilaisuuteen lähetetään n. viikkoa ennen tapahtumaa. Lisää kortteja ja lippuja voi tilata messujärjestäjältä tai ostaa messutoimistosta rakentamispäivänä 24.4. sekä tapahtuman aikana. NÄYTTEILLEASETTAJIEN PAIKOITUS

Siirräthän autosi pois Alavus Areenan ovien edustalta välittömästi sen jälkeen kun olet purkanut autosta osastolle tulevat tavarat. Messujen aikana näytteilleasettajille on varattuna oma näytteilleasettajien paikoistusalue hallin takana (opastus), jonne toivomme näytteilleasetajien ajoneuvonsa vievän. 


MYYTÄVÄT JA MAISTATETTAVAT TUOTTEET

Elintarvikkeita messuolosuhteissa käsiteltäessä on oltava erityisen huolellinen hygienian suhteen ja huomioitava asiaankuuluvat säädökset. Lisätietoja www.evira.fi. Elintarvikeilmoitusta ei tarvitse tehdä; messuorganisaatio ilmoittaa kaikki näytteilleasettajat terveystarkastajalle. Tutustu myös ulkomyyntiohjeeseen.


NÄYTTEILLEASETTAJILLE VARATUT TILAT

Jäähallissa on näytteilleasettajien päällysvaatteita, kenkiä yms. varten varatut pukuhuoneet. Tiloissa on myös wc ja vesipiste. Ovessa on kyltti NÄYTTEILLEASETTAJAT (naisille ja miehille on oma pukuhuone). Tilat eivät ole messujen aikana lukossa, joten emme suositele jättämään tiloihin mitään arvoesineitä ym.  Pukuhuoneisiin jätetyt tavarat ovat omalla vastuulla.


MESSUJEN PARAS OSASTO

Yrittäjät Areenalla -messuilla järjestetään messujen paras osasto -kilpailu kaikkien osastojen kesken. Parhaan messuosaston valitsee yleisö, joille annetaan mahdollisuus äänestää parasta osastoa käyntinsä yhteydessä. Äänestäneiden kesken arvotaan palkinto. 


MESSURAVINTOLAT

Messuhallissa yleisöä ja näytteilleasettajia palvelee messukahvila- ja ravintola. Myös hallin toisessa kerroksessa on kahvila. Alakerran hallissa oleva messuravintola tarjoaa näytteilleasettajille alennuksen ruoka- ja kahvilapalveluista.

Messutoimistosta voi tilata ennakkoon tai lunastaa tapahtuman aikana alennuksen sisältävää messurahaa ruoka- ja kahvilatuotteiden ostamista varten. Alennus koskee vain näytteilleasettajan henkilöstöä ja heidän messuvieraitaan. Messurahaa lunastettaessa tulee esittää näytteilleasettajakortti.


MAJOITTUMINEN

Varaa messuaikainen majoituksesi Alavudelta tai lähiseudulta kätevästi Etelä-Pohjanmaan Matkailun kautta. Majoitusvaihtoehtoja löytyy hotellimajoituksesta maatilamatkailuun.

Lisätiedot ja majoitusvaraukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy, puh. (06) 420 9090
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
www.epmatkailu.fi

Alavuden majoituskohteet Etelä-Pohjanmaan Matkailun sivuilla