Muotinäytös on muodostunut jo perinteeksi Yrittäjät Areenalla -messujen ohjelmassa ja se on ollut tapahtumasta toiseen yksi suosituimmista ohjelmanumeroista. Niin tulee olemaan varmasti myös tänäkin vuonna.

Muotinäytös toteutetaan Lakeudenportin kansalaisopiston kurssina, jonka vetäjänä toimii tyylikonsultti Armi Ahovaara. Armin opetuksessa on ollut kevään aikana 22 eri ikäistä oppilasta, iältään 11 vuoden ikäisestä nuoresta aina varttuneemman ikäiseen malliin. Jokaisilla messuilla olemme nähneet näytöksessä myös jonkin pienen yllätyksen ja hauskan yksityiskohdan. Sellaisen saatamme nytkin nähdä.

Näemme messujen LähiTapiola-lavalla mallien yllä niin juhlamekkoja kuin työvaatteita, unohtamatta lasten ja nuorten muotia.
Vaatteet ja asusteet  näytökseen tuovat Marimuksu, Veljekset Siltala Oy, Farkkuputiikki Zipper’s, Nahkapaikka, Samurai Shop ja Työkalukauppa.net.
Mallit upeaan esiintymiskuntoon kampaavat ja meikkaavat Kauneussalonki Timantti, Hiusstudio Kati M, Kauneussalonki Marilyn ja Hiusstudio Eija Isomäki. Muotinäytöksen juontaa Heidi Sohlberg.

Kiitämme lämpimästi mukana olevia yrityksiä ja henkilöitä.