Messukeittiössä tehdään Vietävän Hyvää ruokaa

Messukeittiössä tehdään Vietävän Hyvää ruokaa

Vietävän Hyvää -keittiössä kokkaillaan molempina messupäivinä erilaisia herkkuja ja annetaan vinkkejä myös kotikokkaukseen. Messukeittiön kokit käyttävät raaka-aineinaan lähiherkkuja, mm. punajuuripestoa, Alavuden Öljynpuristamon rypsiöljyä, hunajaa ja muita lähituotteita. Keittiön lisäksi osastolla sijaitsee myymälä, josta voi ostaa lähiruokatuotteita mukaan kotiinvietäväksi.

Keittiön messuille tuovat Alavuden Öljynpuristamo ja Vietävän Hyvää-myymälä yhteistyökumppaninaan MIIA-keittiöt. Kokkina keittiössä hääräilee mm. Asta Asunmaa, joka tunnetaan innokkaana lähiruuan puolestapuhujana ja Jaakko Kolmosen rahaston tunnustuspalkinnon saajana suomalaisen ruokakulttuurin vaalimisesta.

Messukeittiö sijaitsee LähiTapiola -lavan välittömässä läheisyydessä osastopaikalla C23. Tule maistelemaan ja hakemaan herkut kotiin!

2018-03-22T16:20:49+00:0022. maaliskuuta, 2018|