Lauantain Yrittäjät Areenalla -messuohjelma on täydentynyt jälleen yhdellä, ja varmasti varsin odotetulla vierailijalla.
Yleisö saa nähdä, kuulla ja tavata suositun Putous-viihdeohjelman hahmon, Tanhupallon, messujen pyörteissä lauantaina 21.4.2018. Tanhupallo karvamatoineen kiipeää messujen LähiTapiola -lavalle iltapäivällä. Tanhupallon voi tavata myös Alavuden kaupungin messuosastolla.

Tanhupallo on noussut nopeasti yleisön suosikiksi Putous-ohjelman sketsihahmokisassa, jota seurataan lauantai-iltaisin MTV3-kanavalla. Valloittava lapsihahmo Tanhupallo kertoo viikoittain kuulumisiaan ohjelmassa ja onnistuu kerta toisensa jälkeen ihastuttamaan yleisönsä avoimuudellaan. Tanhupallon luoja ja esittäjä, Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen on näyttelijä, ääninäyttelijä ja kirjailija.

Putoushahmo Tanhupallon saapumisen Yrittäjät Areenalla -messuille mahdollistavat Alcu-Tuote Oy, Asko Kortesmäki Oy, Isoahon Sorvaamo Oy, Jarte Steel Oy, Laten Kone Oy, Latvala Logistics Oy, Masa-Metalli Oy, Mikko Raiski Oy, Part Steel Oy, PKA Service Pekka Asunmaa, Pohjanmaan Biolämpö Oy, TSV-Metal Oy, Vipertech-Ajutech Oy ja Alavuden kaupunki/ liikuntapalvelut.

Tarkemmat ohjelma-aikataulut julkaistaan lähempänä messuja.