TERVETULOA YRITTÄJÄT AREENALLA MESSUILLE 23. – 24.4.2022!

Monipuoliset, kotoisat messut esittelevät mm. sisustamiseen, rakentamiseen ja remontointiin, kauneudenhoitoon, vaatteisiin ja asusteisiin, vapaa-aikaan ja työhön liittyviä tuotteita ja palveluita.

Messukävijöille on tarjolla laaja valikoima nähtävää ja koettavaa saman viikonlopun aikana, saman katon alla. Luvassa on siis antoisa tapahtuma koko perheelle.

Messuosastot sijoittuvat messuhalliin Areenan alakerrokseen, yläkerroksen tasanteelta löytyvät torimyyntipöydät. Areenan sisääntulon ja pysäköintialueen yhteydessä sijaitsevilla ulkopaikoilla voi myös tutustua näytteilleasettajien tarjontaan.

Messuyleisöä palvelee hallissa messuravintola, josta saa kahvilatuotteita sekä ruoka-annoksia niin pieneen kuin isoon nälkään. Myös yläkerran tasanteella olevassa kahviossa voi levähtää hetkisen vaikkapa kahvikupin äärellä.

Nuorimpia messukävijöitä viihdyttää lapsiparkki hallin alakerrassa.

Ohjelmalavalla tapahtuu koko messujen ajan; tutustu lauantain ja sunnuntain messuohjelmiin! Mm. messujen paras osasto julistetaan sunnuntaina 22.4. messujen ohjelmalavalla.

Anna lyhyt palautteesi messuista lipunmyynnistä saamallasi lipukkeella, jonka voit palauttaa Yrittäjien osastolle B1! Vastanneiden kesken arvomme palkinnon.

Kohdataan Alavudella!