TÄRKEÄTÄ TIETOA YRITTÄJÄT AREENALLA -MESSUJEN NÄYTTEILLEASETTAJALLE

Messusäännöt voit lukea täältä

MESSUOSASTOJEN RAKENTAMINEN, HUOLTAMINEN JA PURKAMINEN

Olethan muistanut tilata osastollesi tarvittavat somistukset ja sähkön?

Messuosastojen rakentamiseen ja kalusteisiin liittyvissä asioissa voitte olla puhelimitse yhteydessä numeroon 020 734 3834, Maiseri Oy/Olli Suvisalmi, olli@maiseri.fi. Messurakentajan sivuilta löytyy tilattavissa oleva kalustevalikoima.

Messuosastot, toripaikat ja ulkoalueen paikat somistetaan perjantaina 22.4. klo 8–22.

Mikäli et pysty rakentamaan osastoa perjantaina pakottavan esteen vuoksi tai osastosi rakentaminen vaatii aikaa enemmän kuin yhden päivän, on mahdollista erikseen sopia rakennusajasta myös torstaina 21.4. Ota yhteyttä messupäällikköön, mikäli tarvitset rakennusaikaa myös torstaina.

Messuhallin ovet aukeavat messupäivinä näytteilleasettajille klo 8. Messuosastoja voi huoltaa messuviikonloppuna molempien messupäivien aamuina klo 8-10. Messuhalliin pääsee vain näytteilleasettajakortilla; pidä kortti näkyvillä liikkuessasi messualueella.

Messuosastojen rakentajia on samanaikaisesti liikkeellä runsaasti ja siksi on tärkeää, että huomioimme toisemme messuja rakentaessamme. Rakenteita osastoille voi kuljettaa MOLEMMISTA PÄÄTYOVISTA. Varmista jo etukäteen, minkä oven kautta sinun on järkevin kulkea omalle osastollesi. Areenalla on lainattavissa muutamia pumppukärryjä, mutta tavaroiden siirtoa nopeuttaaksenne suosittelemme käyttämään omia kärryjä, mikäli se on mahdollista.

Rakennusaika:
perjantaina 22.4. klo 8–22

Purkuajat:
sunnuntaina 24.4. klo 17–23
maanantaina 25.4. klo 8–16

Messuosastojen purkamiseen on varattu aikaa sunnuntaina klo 17–23 ja maanantaina klo 8–16.

OSASTOJEN PURKAMINEN ENNEN MESSUJEN PÄÄTTYMISTÄ ON KIELLETTY. PURKAMISEN VOI ALOITTAA AIKAISINTAAN SUNNUNTAINA 24.4. KLO 17!

MESSUTOIMISTO

Messutoimisto palvelee näytteilleasettajia messujen aikana perjantaina 22.4. klo 8–18 ja messupäivinä klo 9.30–17.00. Toimistosta voit lunastaa esittelijäkortteja sekä ruoka- ja kahvilippuja myös messujen aikana.

SIIVOUSPALVELUT

Messujen siivouksesta vastaa RTK-Palvelu Oy. Näytteilleasettajien on mahdollista tilata osastosiivous edulliseen hintaan omalle osastolleen. Siivouksen voi tilata ennakkoon varauslomakkeella tai vielä rakentamispäivänä messutoimistosta.

INTERNETYHTEYDET

Alavus Areenalla on langaton internetyhteys, joka on näytteilleasettajien käytettävissä.

ESITTELIJÄKORTIT

Osastohintaan kuuluvat sekä lisätilatut esittelijäkortit lähetetään näytteilleasettajille n. viikkoa ennen tapahtumaa. Lisää kortteja voi tilata messujärjestäjältä tai ostaa messutoimistosta rakentamispäivänä 22.4. sekä tapahtuman aikana.

NÄYTTEILLEASETTAJIEN PAIKOITUS

Siirräthän autosi pois Alavus Areenan ovien edustalta välittömästi sen jälkeen kun olet purkanut autostasi osastolle tulevat tavarat. Messujen aikana näytteilleasettajille on varattuna oma näytteilleasettajien paikoistusalue hallin takana (opastus), jonne toivomme näytteilleasettajien ajoneuvonsa vievän. Sisälle halliin pääsee myös hallin takaosan ovesta näyttämällä esittelijäkortin. Yleisön kulku on vain etuovista.

MYYTÄVÄT JA MAISTATETTAVAT TUOTTEET

Elintarvikkeita messuolosuhteissa käsiteltäessä on oltava erityisen huolellinen hygienian suhteen ja huomioitava asiaankuuluvat säädökset. Lisätietoja www.evira.fi. Elintarvikeilmoitusta ei tarvitse tehdä; messuorganisaatio ilmoittaa kaikki näytteilleasettajat terveystarkastajalle. Tutustu myös ulkomyyntiohjeeseen.

NÄYTTEILLEASETTAJILLE VARATTU TILA

Jäähallissa on näytteilleasettajien päällysvaatteita, kenkiä yms. varten varattu pukuhuone. Tilassa on myös wc ja vesipiste. Ovessa on kyltti NÄYTTEILLEASETTAJAT. Tila ei ole messujen aikana lukossa, joten emme suosittele jättämään sinne mitään arvoesineitä tms. Pukuhuoneeseen jäteyt tavarat ovat omalla vastuulla.

MESSUJEN PARAS OSASTO

Yrittäjät Areenalla -messuilla järjestetään messujen paras osasto -kilpailu kaikkien osastojen kesken. Parhaan messuosaston valitsee raati.

MESSURAVINTOLA JA -KAHVILA

Messuhallissa yleisöä ja näytteilleasettajia palvelee messuravintola, jonka ylläpitäjänä toimii Ravintola Wagner. Hallin toisessa kerroksessa on messukahvila/-kioski. Alakerran hallissa oleva messuravintola tarjoaa näytteilleasettajille alennuksen ruoka- ja kahvilapalveluista.

Messutoimistosta voi tilata ennakkoon tai lunastaa tapahtuman aikana alennuksen sisältäviä ruoka- ja kahvilippuja ruoka- ja kahvilatuotteiden ostamista varten. Alennus koskee vain näytteilleasettajan henkilöstöä ja heidän messuvieraitaan. Lippuja lunastettaessa tulee esittää näytteilleasettajakortti.