Alavudella järjestetään keväällä 2018 neljännen kerran Yrittäjät Areenalla –messut. Yrityksillä ja yhteisöillä on jälleen oiva mahdollisuus esitellä tuotteitaan ja palveluitaan, kun messut täyttävät Alavus Areenan 21.–22.4.2018.
Yrittäjät Areenalla –messut ovat yleismessut, johon on osallistunut noin 140 näytteilleasettajaa niin läheltä kuin kauempaakin. Messuosastoihin tutustumisen ohella tarjolla on monipuolista ohjelmaa.
Messukävijöitä kahden päivän aikana on ollut vuoden 2015 messuilla noin 4 000.

Messut järjestää Alavuden Kehitys Oy yhteistyökumppaneinaan Alavuden kaupunki, Alavuden Yrittäjät ry ja Töysän Yrittäjät ry. Messupäällikkö Paula Kuhalampi on aloittanut työnsä messuvalmisteluissa 1.12.2017. Messutoimisto sijaitsee Alavus Fasadissa.

Nettisivujen lisäksi messutapahtuman rakentumista voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.